Telekgerendás
LélekharangJátszótérMűvelődési HázEgészségházEvangélikus templomÖnkormányzati hivatalMillecentenáriumi emlékligetHétszínvirág Óvoda és Bölcsőde
Akadálymentes weboldal
Koronavírus hírek
Kezdőlap
Választások
Közérdekű adatok]
Önkormányzat]
Önkormányzati hivatal
Szlovák Önkormányzat
Közintézmények]
Civil szervezetek]
Dokumentumtár
E-ügyintézés
Információk]
Teleki Hírmondó
Képgaléria
Írjon nekünk
Keresés
Eladó ingatlanok községünkben
Telekgerendás Község Önkormányzata
5675. Telekgerendás, Dózsa György u. 13.
Tel.: 06-66-482-147
Fax: 06-66-482-122
E-mail: info@telekgerendas.hu

Aktuális pályázatok:
Összes pályázat


Kormányablak Busz Telekgerendáson

2019. szeptember 03.

A Békés Megyei Kormányhivatal bővítve az ügyfélszolgáltatás lehetőségét, a kormányablakkal nem rendelkező településen is biztosítja a helybeni ügyintézést a Békéscsabai Járási Hivatal Mobil Ügyfélszolgálata keretében.
Tájékoztatjuk leendő Ügyfeleinket, hogy 2019. szeptember 23-án (hétfő) 9:00 és 12:00 óra közötti időben Telekgerendás, Dózsa György út 13. szám előtt a Kormányablak Busz a lakosság szolgálatára áll.

útlevél, vezetői engedély, ügyfélkapu vagy akár gépjármű ügyintézésre is.
A Mobil Ügyfélszolgálaton biztosított a bankkártyás fizetés, de a bankkártyával nem rendelkező ügyfelek az esetleges eljárási költséget akár postai csekken is megfizethetik a helyi postán.
Amennyiben a gépjármű ügyintézés keretében rendszámtábla kiadásával járó ügyintézést szándékuk van - a szükséges rendszámtábla típus rendelkezésre állásának teljes körű biztosítása érdekében - előzetesen szíveskedjenek jelezni 2019. szeptember 20-án (péntek) 12.00 óráig a 66/528-325-ös telefonszámon.

Kérjük szíveskedjenek ellenőrizni okmányaik érvényességét, hogy a fenti ügyfélszolgálati időben helyben elintézhessék ügyeiket!

© 2020 - telekegerendas.hu
Az aktuális oldalt: 285 alkalommal töltötték le