Telekgerendás
EgészségházJátszótérHétszínvirág Óvoda és BölcsődeSzlovák tájházHelyi általános iskolaEvangélikus templomRepülőtérÖnkormányzati hivatalOrvosi rendelőHelyi piacMillecentenáriumi emlékligetVasútállomásIfjúsági Centrum és Közösségi TérMűfüves pályaSzökőkút Művelődési HázLélekharang
Akadálymentes weboldal
47-es főút szélesítése
Kezdőlap
Választások
Közérdekű adatok]
Önkormányzat]
Önkormányzati hivatal
Szlovák Önkormányzat
Közintézmények]
Civil szervezetek]
Dokumentumtár
E-ügyintézés
Információk]
Teleki Hírmondó
Képgaléria
Írjon nekünk
Keresés
Eladó ingatlanok községünkben
Telekgerendás Község Önkormányzata
5675. Telekgerendás, Dózsa György u. 13.
Tel.: 06-66-482-147
Fax: 06-66-482-122
E-mail: info@telekgerendas.hu

Aktuális pályázatok:
Összes pályázat


Magyar Posta tájékoztatója

2020. március 19.

Tisztelt Ügyfelünk!
A Magyar Posta Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozását minden lehetséges eszközzel segítse. A Kormány utasításaival és ajánlásaival összhangban összeállítottunk egy részletes cselekvési tervet, amelynek célja, hogy minden szükséges óvintézkedés bevezetése mellett a postai szolgáltatások folyamatosságát biztosítani tudjuk.
Ennek jegyében tájékoztatjuk Önöket az eddig megtett intézkedéseinkről.

ÁLTALÁNOS POSTAI / HIGIÉNIAI INTÉZKEDÉSEK
· A Magyar Posta minden postán naponta többször fertőtlenítést végez (kilincsek, pultok), a napi takarítás a fertőtlenítőszerek fokozottabb használatával történik.
· Védőeszközöket kaptak a postai munkatársak: arcmaszkot és gumikesztyűt, minden olyan munkatárs kapott, akinek ügyfélkapcsolata van (kézbesítő, postai ügyintéző, csomagkézbesítő).
· Kézfertőtlenítőt biztosítunk valamennyi kézbesítőnknek zsebben is könnyen tárolható, kis kiszerelésben. A feldolgozó üzemekbe, egyéb létesítményekbe pedig nagyobb kiszerelésen juttattuk el a szükséges fertőtlenítő szereket.
· Munkatársainkat folyamatosan tájékoztatjuk a veszélyhelyzeti fejleményekről, és felhívjuk a figyelmüket a higiéniás előírások betartására.
· A küldemények kézbesítése folyamatos, fennakadások a belföldi küldeményforgalomban nincsenek.
· A munkatársak számára előírás, hogy egy esetleges fertőzésről vagy abban való érintettségről a felettest azonnal tájékoztassák.
· Ahol lehet, ott biztosítottuk az otthoni munkavégzést.
· Korlátoztuk a postán tartózkodó ügyfelek létszámát, hasonlóan a gyógyszertárakhoz csak annyi ügyfél mehet be, ahány kiszolgáló pult működik.

ÉRINTÉSMENTES KÉZBESÍTÉS
· Az érintésmentes kézbesítést a karanténban lévők miatt is kiemelten fontosnak tartjuk. Jelenleg keressük erre is a megfelelő megoldást.
· A Postatörvényt és az ÁSZF-ket áttekintjük, hogy milyen lehetőségünk van a közvetlen személyes kontaktus nélküli kézbesítésre.
· Hatósági támogatást (kormányzati) kértünk, a további szükséges intézkedések meghozatalához.
· A személyes kontaktus nélküli kézbesítést lehetővé tevő csomagautomaták fertőtlenítése a csomag ki- és betárolása során történik. A rekeszeket és az érintőképernyőt fertőtlenítőszeres törlővel tisztítjuk.
· Folyamatban van a Budapesten és Pest megyében lévő csomagautomaták és közvetlen környezetének teljes takarításának előkészítése.

FIXPONTI VÁLTOZÁSOK
· Az Operatív Törzs döntése alapján a posták délután 15 óra után is nyitva tartanak, de részben szüneteltetések, részben nyitvatartás szűkítések lehetségesek, ezeket a honlapunkon naprakészen tartjuk.
· Egyes fixponti partnereink (COOP és Media Markt) átmenetileg nem fogadnak csomagokat. Az ezekre már úton lévő csomagok kézbesítéséről minden esetben egyeztetünk a címzettel.
· Partnerextra szolgáltatásunkban folyamatosan frissítjük az adatokat, egyedi címiratkitöltőt használó ügyfeleink felé a postai kapcsolattartók jelzik a változásokat.

NEMZETKÖZI KÜLDEMÉNYFORGALOM
· Közleményt jelentetünk meg az akadályozott nemzetközi küldeményforgalommal kapcsolatban. A postákat pedig értesítettük, hogy a megadott viszonylatokba ne vegyenek fel küldeményeket addig, amíg az akadályozottság fennáll.
· Az érintett termékek köre: Nemzetközi EMS, Nemzetközi elsőbbségi és nem elsőbbségi postacsomag, nemzetközi elsőbbségi és nem elsőbbségi levél, MPL Europe Standard csomag.
· Folyamatosan követjük a nemzetközi helyzetet és igyekszünk a járatok átszervezéséhez igazodva fenntartani a küldeményforgalmat ahol ez lehetséges. További, nemzetközi szállításokat érintő információkat honlapunkon talál.

AJÁNLÁSOK KONTAKTUSSZÁM CSÖKKENTÉSHEZ
· Javasoljuk, hogy feladóiknak az utánvéttel történő fizetést helyett inkább ajánlják az előre fizetés lehetőségét, ezzel is minimálisra csökkentve a személyes érintkezést.
· Javasoljuk, hogy a vásárlóknak rugalmasabb átfutási időt kommunikáljanak, mert a gyorsan változó helyzetben előfordulhat, hogy az időgarancia nem minden esetben lesz tartható.

További, naprakész információkat honlapunkon a www.posta.hu felületén találnak.

Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében fokozottan tartsuk be a szükséges óvintézkedéseket, vigyázzunk egymásra!

Kitartást és erőt kívánunk mindenkinek, üdvözlettel:
Magyar Posta Zrt.

© 2021 - telekegerendas.hu
Az aktuális oldalt: 466 alkalommal töltötték le