Telekgerendás
Önkormányzati hivatalRepülőtérEgészségházLélekharangJátszótérSzlovák tájházSzökőkút Művelődési HázHelyi piacIfjúsági Centrum és Közösségi TérMillecentenáriumi emlékligetOrvosi rendelőVasútállomásEvangélikus templomHétszínvirág Óvoda és BölcsődeMűfüves pályaHelyi általános iskola
Akadálymentes weboldal
Kezdőlap
Választások
Közérdekű adatok]
Önkormányzat]
Önkormányzati hivatal
Szlovák Önkormányzat
Közintézmények[
Civil szervezetek]
Dokumentumtár
E-ügyintézés
Információk]
Teleki Hírmondó
Képgaléria
Írjon nekünk
Keresés
Eladó ingatlanok községünkben
Telekgerendás Község Önkormányzata
5675. Telekgerendás, Dózsa György u. 13.
Tel.: 06-66-482-147
Fax: 06-66-482-122
E-mail: info@telekgerendas.hu

Aktuális pályázatok:
Összes pályázat

Ifjúsági centrum

Tisztelt mozogni, és szórakozni vágyó telekgerendási lakosok! Telekgerendás Község Önkormányzata megnyitotta a Telekgerendási Ifjúsági Centrumot a helyi általános kisiskola épületében. Elsőként a fiatalabb korosztályt megcélozva egy mosolyszoba került kialakításra, ahol logikai és társasjátékokon kívül egy Xbox játékkonzol és egy számítógép is helyet kapott. Az épületben nyílt wifi hálózat is elérhető, amit az épületbe látogatók ingyen használhatnak. A továbbiakban a helyi konditerem is itt üzemel, amelybe az önkormányzat önerőből futópadokat és különböző edzőpadokat vásárolt. Az ifjúsági centrum fejlesztése és a kondi gépek beszerzése folyamatos.

A helyi ifjúsági centrum nyitva tartása:
Hétfő-péntek: 14:00-20:00-ig
Szombat: 15:00-19:00-ig
Vasárnap: 14:00-18:00-ig

Váltó cipő használata, illetve a konditerem gépein a törölköző higiéniai okokból kötelező. Az épület berendezései csak saját felelőségre használhatóak! A házirendek kifüggesztésre kerültek, amelynek a betartása mindenki számára kötelező! Az információs irodában minden kérdésre válaszolunk, további ötleteket, javaslatokat, felajánlásokat szívesen várunk.

Képek:

© 2023 - telekegerendas.hu
Az aktuális oldalt: 4649 alkalommal töltötték le