Telekgerendás
EgészségházEvangélikus templomHelyi piacÖnkormányzati hivatalSzökőkút JátszótérVasútállomásOrvosi rendelőLélekharangHelyi általános iskolaSzlovák tájházIfjúsági Centrum és Közösségi TérHétszínvirág Óvoda és BölcsődeMillecentenáriumi emlékligetMűvelődési HázMűfüves pályaRepülőtér
Akadálymentes weboldal
Kezdőlap
Választási információk]
Közérdekű adatok]
Önkormányzat]
Önkormányzati hivatal
Szlovák Önkormányzat
Közintézmények]
Civil szervezetek]
Dokumentumtár
E-ügyintézés
Információk[
Teleki Hírmondó
Képgaléria
Írjon nekünk
Keresés
Eladó ingatlanok községünkben
Telekgerendás Község Önkormányzata
5675. Telekgerendás, Dózsa György u. 13.
Tel.: 06-66-482-147
Fax: 06-66-482-122
E-mail: info@telekgerendas.hu

Aktuális pályázatok:
Összes pályázat

Teleki Csárda

A 47-es főút mellett, Orosháza és Békéscsaba között, Telekgerendás szélén, kellemes környezetben, különleges ételekkel, színvonalas kiszolgálással várja vendégeit a Teleki Csárda és Panzió.

Az étterem alkalmas üzleti megbeszélések, családi, baráti összejövetelek zavartalan lebonyolítására. A jó idő beköszöntével egy időben az épület előtt található 100 fős nádtetős terasz is évről évre megnyílik.

A hét minden napján, naponta változó menü ajánlat várja az ebédelni vágyó kedves vendégeket, mely akár helyben, akár elvitelre, kiszállítással kérhető. Telefonos egyeztetés esetén csoportok alkalmi és rendszeres étkeztetését is vállalják.

Az étterem kínálata széles, a magyaros ízek kedvelői éppúgy találnak fogukra való falatot, mint a vad-, vagy a halételek hívei. Az alakjukra vigyázó, könnyedebb fogásokra vágyó vendégek is széles kínálatból választhatnak.

Az étterem mellett külön bejáratú panzió nyújt lehetőséget a pihenni vágyó vendégek számára. Ideális hely az átutazóknak, akik a hosszú út után egy kis pihenést, felfrissülést szeretnének. 2 és 4 ágyas szobákban külön fürdőszoba, kábel TV, igény szerint internet is biztosított. A zavartalan pihenést szolgálja az étterem, valamint a hangulatos kerthelyiség, ahol a reggelitől a vacsoráig megízlelhetik a házias jellegű ételeket.
Parkolás az étterem előtti és melletti magánparkolóban lehetséges.
Ár: 3600,- Ft/Fő/éj

Cím: 5675 Telekgerendás, Petőfi Sándor utca 58.
Telefon: +36-66-482-231
szobafoglalás a hét minden napján reggel 11 és este 21 óra között
Mobil telefon: +36-30-636-5073
E-mail: info@telekicsarda.hu
Web: http://www.telekicsarda.hu
© 2024 - telekegerendas.hu
Az aktuális oldalt: 705 alkalommal töltötték le