Telekgerendás
Helyi általános iskolaJátszótérHétszínvirág Óvoda és BölcsődeEgészségházSzökőkút Helyi piacMillecentenáriumi emlékligetVasútállomásRepülőtérSzlovák tájházEvangélikus templomMűvelődési HázOrvosi rendelőMűfüves pályaIfjúsági Centrum és Közösségi TérLélekharangÖnkormányzati hivatal
Akadálymentes weboldal
Koronavírus hírek
Kezdőlap
Választások
Közérdekű adatok]
Önkormányzat]
Önkormányzati hivatal
Szlovák Önkormányzat
Közintézmények[
Civil szervezetek]
Dokumentumtár
E-ügyintézés
Információk]
Teleki Hírmondó
Képgaléria
Írjon nekünk
Keresés
Eladó ingatlanok községünkben
Telekgerendás Község Önkormányzata
5675. Telekgerendás, Dózsa György u. 13.
Tel.: 06-66-482-147
Fax: 06-66-482-122
E-mail: info@telekgerendas.hu

Aktuális pályázatok:
Összes pályázat

Ifjúsági centrum

Tisztelt mozogni, és szórakozni vágyó telekgerendási lakosok! Telekgerendás Község Önkormányzata megnyitotta a Telekgerendási Ifjúsági Centrumot a helyi általános kisiskola épületében. Elsőként a fiatalabb korosztályt megcélozva egy mosolyszoba került kialakításra, ahol logikai és társasjátékokon kívül egy Xbox játékkonzol és egy számítógép is helyet kapott. Az épületben nyílt wifi hálózat is elérhető, amit az épületbe látogatók ingyen használhatnak. A továbbiakban a helyi konditerem is itt üzemel, amelybe az önkormányzat önerőből futópadokat és különböző edzőpadokat vásárolt. Az ifjúsági centrum fejlesztése és a kondi gépek beszerzése folyamatos.

A helyi ifjúsági centrum nyitva tartása:
Hétfő-péntek: 08:00-20:00-ig
Szombat-vasárnap: 14:00-18:00-ig
Elérhetőség: 06-70-287-8859

Váltó cipő használata, illetve a konditerem gépein a törölköző higiéniai okokból kötelező. Az épület berendezései csak saját felelőségre használhatóak! A házirendek kifüggesztésre kerültek, amelynek a betartása mindenki számára kötelező! Az információs irodában minden kérdésre válaszolunk, további ötleteket, javaslatokat, felajánlásokat szívesen várunk.

Képek:

© 2020 - telekegerendas.hu
Az aktuális oldalt: 2150 alkalommal töltötték le