Telekgerendás
Önkormányzati hivatalMűfüves pályaHelyi piacEgészségházRepülőtérLélekharangVasútállomásSzökőkút Művelődési HázJátszótérHelyi általános iskolaIfjúsági Centrum és Közösségi TérSzlovák tájházEvangélikus templomHétszínvirág Óvoda és BölcsődeMillecentenáriumi emlékligetOrvosi rendelő
Akadálymentes weboldal
47-es főút szélesítése
Kezdőlap
Választások
Közérdekű adatok]
Önkormányzat]
Önkormányzati hivatal
Szlovák Önkormányzat
Közintézmények]
Civil szervezetek]
Dokumentumtár
E-ügyintézés
Információk]
Teleki Hírmondó
Képgaléria
Írjon nekünk
Keresés
Eladó ingatlanok községünkben
Telekgerendás Község Önkormányzata
5675. Telekgerendás, Dózsa György u. 13.
Tel.: 06-66-482-147
Fax: 06-66-482-122
E-mail: info@telekgerendas.hu

Aktuális pályázatok:
Összes pályázat


Hirdetmény

2021. március 12.

Telekgerendás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött arról, hogy elindítja a hatályos településrendezési tervének módosítását. A módosítás célja az, hogy a községünk belterületének északi és déli szélén húzódó kertes mezőgazdasági területek a módosítás elfogadását követően belterületi lakóterületté váljanak.

A módosítás tervezet elkészült, melynek partnerségi egyeztetése - a kihirdetett veszélyhelyzet miatt - kizárólag a település weboldalán történő közzététellel történik. (a dokumentációt ide kattintva töltheti le.)
A tervezettel kapcsolatban minden helyi lakos, társadalmi és gazdálkodó szervezet véleményt mondhat, javaslatot fogalmazhat meg.
A véleményt kizárólag elektronikus úton lehet megküldeni a mai naptól kezdve 15 napig az alábbi e-mail címre: jegyzo@telekgerendas.hu

Telekgerendás, 2021. március 12.

Ránkli Ferenc
polgármester

© 2021 - telekegerendas.hu
Az aktuális oldalt: 165 alkalommal töltötték le